Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

REEDS – a természetes táplálás szakértői 2009 óta

A REEDS egy olyan webáruház, amely kizárólag tartósítószerektől, színezékektől mentes állateledeleket, valamint természetes összetevőkből készült kiegészítőket, vitaminokat, kozmetikai termékeket kínál.

NEM ÁRULUNK ZSÁKBAMACSKÁT - minden termékünk ÖSSZETEVŐINEK listáját megtalálod a termékleírásnál

AMIT NE KERESS A REEDS-NÉL:

  • tartósítószerrel, színezékkel, ízfokozókkal készült termékek
  • hús helyett állati melléktermékből készült eledelek
  • szintetikus ápolási termékek, vitaminok
  • nagy márkák drága marketinggel és legtöbbször sajnos silány beltartalommal

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI NEKED?

Az egészséges táplálás szakértőiként szívesen segítünk kedvenced egészséges táplálásával, ápolásával kapcsolatos kérdéseid megválaszolásában.

Amennyiben feliratkozol hírlevelünkre, igyekszünk rendszeresen küldeni kedvenceink egészségével kapcsolatos szakmai publikációkat, ismertetőket – amelyek segítenek eligazodni a tápok, eledelek, ápolási cikkek dzsungelében.

Hírleveleinket az olvasóink igényeihre szabva alakítjuk, ha szívesen olvasnál konkrét témáról, írj nekünk egy emailt az info@reeds.hu –ra, és ha lehetőségünk van rá, amint tudunk írunk róla.

Kik vagyunk MI, honnan indult a Reeds?

Első Labradorunk, Brenda allergiás volt a legtöbb kereskedelemben kapható eledelre, majd 2 éves korára májproblémákkal is szembe kellett néznünk.

Miután a legtöbb nagy márkában csalódnunk kellett, hosszas keresgélés után akadtunk rá egy hypoallergén eledelre (Skinner’s Duck & Rice Hypoallergenic).

Akkoriban nagyon nehéz volt hozzájutni natúr eledelekhez, itthon még nem sokan fordítottak pénzt, időt energiát kedvenceik egészséges táplálására, bár az is igaz, hogy akkor még sokkal kevesebb allergiás kutya is volt mint napjainkban.

Emlékszem, amikor 12 éve egy Nyugat - Európából érkezett állatorvos allergiás kutyákról és hypoallergén eledelekről tartott előadást, nem volt rá túl nagy érdeklődés.

Mára azonban sajnos a tartósítószerekkel, nem kívánatos összetevőkkel tele eledelek megtették hatásukat, és egyre több allergiás kutyus gazdija keres meg minket problémáival.

 

MIT JELENT HOGY EGÉSZSÉGESEK az általunk forgalmazott eledelek?

Ennek könnyű utánajárni.

Végy a kezedbe egy ismert nagy márka termékét, és tedd mellé a mienket, majd hasonlítsd össze a beltartalmukat. Az eredmény önmagáért beszél.

Egészséges az, ami nem tartalmaz tartósítószereket, színezékeket, nem allergizál, tartalmaznak viszont húst (és nem állati melléktermékeket, amiről ki tudja micsoda!!!), halat, rizst - legtöbbször barna rizst, burgonyát, zöldségeket, jótékony hatású gyógyfüveket, magvakat, úgy mint például lenmagot, finom olajakat, mint a lazacolaj, rozmaringolaj, ... mindazt, ami a természetben megtalálható.

Nem meglepő, ha mindezt kutyánk jó közérzettel, jókedvvel, láthatóan jobb terhelhetőséggel, csodálatos, fénylő szőrzettel,  egészséges, tiszta tekintettel hálálja meg, és mindezek mellett csökken az állatorvosnál tett látogatásaink száma.

Ma már az állateledelek nagy része is tele van mesterséges ízfokozókkal, tartósítószerekkel, színezékekkel, mint ahogy a humán élelmiszerek, kozmetikai termékek is. Allateledelek esetében még merészebbek a gyártók, hiszen a szabályozás sajnos legtöbb országban nagyon megengedő.

Tény, hogy a természetes, egészséges eledelek magasabb árfekvésűek mint más tömegtermékek.

Miért?

Azon kívül, hogy nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, igaz rájuk hogy:

A száraz eledeleink állati fehérje tartalma jóval magasabb mint a legtöbb, kereskedelemben előforduló termék.

Az állati fehérje nem melléktermékekből, hanem húsból vagy halból származik, amelyet jobban hasznosít az állat szervezete.

Az egészséges barna rizs, és a zöldségek, gyógynövények mind – mind jótékony hatásúak.

Dán gyártónk, a Henne Dániából származó lazacot tesz tápjaiba, az angol Skinner’s és Natures Menu pedig Angliából származó húsból és zöldségekből gyártja eledeleit, egyikük sem dolgozik Távol-Keletről származó alapanyagokkal.

Nedves eledeleink (Natures Menu) teljes értékű eledelek, és kizárólag színhúst és zöldségeket tartalmaznak.

Vitaminjaink, táplálékkiegészítőink, kozmetikai termékeink mind natúr vagy bio termékek, természetes összetevőkkel a sajnos ma már megszokott vegyszerek, mérgek nélkül.

A Reeds legtöbb termékét saját magunk importáljuk, kizárólagos forgalmazóként Magyarországon, így biztosítva első kézből szerzett információkat a termékek beltartalmáról, kutatásokról, fejlesztésekről, valamint így garantálva termékeink kedvező árfekvését.


Kérdéseitekkel, problémáitokkal keressetek nyugodtan, akár telefonon, akár emailben!


Böszörményi Zsolt

 

 

 

Kapcsolat

E-mail:  info@reeds.hu
Gyártók