Skinner's®

A Skinner’s hazája: Stradbroke, Anglia

A Skinner család hét generáció óta gyárt állateledelt.

A hosszú évtizedekre visszanyúló történelmünk persze nem jelenti azt, hogy leragadtunk volna a múltban. A Stradbroke-i gyárunkat az ország legmodernebb üzemei között tartják számon.

Az eledeleinket profik és amatőrök egyaránt etetik. Ügyfeleink biztosak lehetnek termékeink magas minőségében, mivel kizárólag a legfinomabb természetes összetevőket használjuk termékeink gyártásához.

A Skinner’s nél büszkék vagyunk arra, hogy az évek során mindvégig megtartottuk az alapítóink alapelveit, azaz olyan egészséges termékekeket, és melléjük olyan szolgáltatást kínálunk, amelyek ügyfeleink teljes megelégedésére szolgálnak.

Roger Skinner
Elnök

 

A Skinner's Magyarország Kft.

 Skinners Magyarország Kft. 2009-ben alakult. Sok éves személyes tapasztalatunk alapján döntöttünk úgy, hogy Magyarországon is forgalomba hozzuk a Skinner’s termékeit, mindezt azért, mert hiszünk abban, hogy itthon is igény van egészséges, minőségi, kizárólag természetes alapanyagú, tartósítószer nélkül készült termékekre.

Cégünk HACCP minőségbiztosítási rendszert működtet, mely biztosítja termékeink nyomonkövethetőségét.

Mi magunk retrievereket tenyésztünk, vadászunk és versenyzünk velük, ami folyamatosan magas igénybevételt kíván a kutyáinktól.

A Skinner’s termékei között megtalálható a munkakutyák számára kifejlesztett Field & Trial sorozat, amelyet számos angol profi és amatőr tenyésztő sok évtized óta megelégedéssel etet kutyáival.

A Skinner’s sorozat kiállítási kutyák és családi kedvencek számára kínálja a legmegfelelőbb táplálkozási rendszert minden életkorban és élethelyzetben.

A Skinner’s állatorvos partnerei meggyőződéssel ajánlják a Skinner’s természetes alapanyagú termékeit Európa szerte.

Személyes tapasztalatunk, hogy a Skinner’s hypoallergén tápjai minden gyógyszer vagy más kiegészítő gyógykezelés nélkül szüntettek meg allergiás tüneteket több kutyánál ismeretségi körünkben. Legidősebb kutyánk, Brenda allergiás problémái néhány héten belül megoldódtak, és szükségtelenné váltak az addig rendszeres állatorvos látogatásaink (fülgyulladás, folyamatos szőrhullás, bűzmirigy problémák), és a gyógykezelések - a Skinner’s-nek köszönhetően.

Ez azt hiszem önmagáért beszél és ily módon többet mond bármilyen reklámnál.

Böszörményi Andrea és Zsolt
Skinners Magyarország Kft.

Rendezés:
Kapcsolat

+36 30 380 3925
E-mail:  info@reeds.hu
Gyártók